miercuri, 2 februarie 2011

Pui intepat

                                                          Ingrediente-2 piepti de pui mai mari


                                                                               oua

                                                                               faina

                                                                     ulei pentru prajit

                                                                            1lamaie

                                                                          sos de soia

                                                     3 linguri de ulei de masline(prima presa)

                                                               1 punga de corn flakes
 









Mod de prepararePieptii de pui se taie cubulete mici, si se pune la marinat in sos de soia, ulei de masline si zeama de la lamaie, se tine 2 ore la marinat in frigider, apoi se infing pe bete de frigarui si se dau prin faina, ou iarasi faina ou si apoi prin fulgii pisati de prumb, se pun la prajit intr-o tigaie cu foarte mult ulei( baie de ulei)se scot cand sau rumenit frumos




Tipsuri--1taiati pieptul de pui in cubulete cat mai mici, altfel fiind mai marii nu se vor praji deloc bine, betele de frigarui puteti sa le rupeti in doua, daca aveti tigaia mare puteti sa le lasati asa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu