miercuri, 2 februarie 2011

Rulada din carne de porc

                                       Ingrediente-1bucata de carne de porc mai frumoasa( pulpa)


                                                               1 cutie de ciuperci

                                                                        marar

                                  300 gr de kaizer afumat sau sunculita taraneasca mai impanata
                                                                          ulei

                                                               3 catei de usturoi

                                                     condimente pentru carne de porc

                                                     un pahar de vin rosu cam 200 gr
 
 




Mod de prepararebucata de carne am taiat-o, ca sa imi iasa ca o foaie mai lunga, se bate putin cu ciocanul de snitele si se pun la margine ciupercile cu mararul tocat si sunculita. Se ruleaza si se pun condimentele de carne de porc peste carne si se maseaza bine, se pun cateii de usturoi in carne( se fac cateva buzunarele in carne) se da la cuptor pana se rumeneste deasupra, apoi se pune vinul si se mai lasa 10 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu