miercuri, 2 februarie 2011

Taitei cu carne de pui si sos picant

Ingrediente

  • 1 bucata piept de pui
  • 1 pachet paste
  • dupa gust boia iute
  • dupa gust piper
  • dupa gust sare
  • 1 legatura ardei gras rosu
  • 1 bucata ardei gras verde
  • 1 bucata ceapa
  • 1 conserva rosii in bulion
  • dupa gust usturoi
  • 5 linguri sos de soia
  • 5 linguri sos picant

Mod de preparare
Se pun pastele la fiert in apa cu sare, separat se pune pieptul de pui la prajit cnd s-a rumenit, se adauga ardeii taiati fasii lungi si subtiri si ceapa la fel felii subtiri.

Se adauga si usturoiul pisat si o lingurita de boia iute, sosul de soia, sosul picant, daca nu va place asa de picant renuntati la boia, si la sfarsit se pune cutia de rosii in bulion care au fost taiate marunt si se mai lasa pe foc cam 10 minute.

Dupa ce pastele sau fiert se pun intr-o strecuratoare si se scurg de apa, se pune in farfurie fiecare cat vrea si peste paste se pune sosul se servesc imediat, in loc de paste se poate servi si cu orez fiert.

Pofta buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu