miercuri, 2 februarie 2011

Gogosele cu ciocolata si lamaie

Ingrediente

  • 2 oua
  • faina
  • 100 gr de zahar
  • coaja de la o lamaie
  • ciocolata
  • lapte
  • drojdie







Mod de preparare

Se pune intr-un lighean drojdia, se pune putin lapte caldut cu zaharul, un pic de faina si se amesteca, se adauga si cele 2 galbenusuri, se pune restul de lapte si restul de faina, si coaja de lamaie, se face un aluat care se lasa la dospit 1-2 ore.

Cand aluatul a crescut se unge blatul cu ulei, se imparte compozitia in 2, se intinde aluatul si se fac gogosile, se mai lasa sa stea pe blat inca 30 minute, se prajesc in baie de ulei, se aseaza pe servetele ca sa absoarba uleiul, se imbraca in ciocolata, se servesc imediat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu