miercuri, 2 februarie 2011

Aripioare de pui

Ingrediente

  • 12 bucati aripioare de pui
  • 5 bucati cartofi
  • dupa gust smantana
  • dupa gust ulei
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 300 mililitri apa
  • 3 bucati catei de usturoi
  • 1 plic condimente pentru friptura
  • 50 mililitri vin rosu
  • 2 lingurite marar


Mod de preparare

Aripioarele de pui se spala si se taie cioturile si se arunca, aripioarele gata curatate se taie in doua, se aseaza intr-o tava de yena peste ele se pune apa, uleiul, sarea, piperul, condimentele la plic, si la sfarsit usturoiul.

Se pune la cuptor pentru 30 de minute, inainte de a scoate tava cu 10 minute se pune vinul.

Cartofi se spala si se aseaza intr-o tava si se baga la cuptor langa friptura sau separat cum va este mai usor.

Se aseaza cateva aripioare de pui in farfurie alaturi de cartofi copti cu smantana deasupra si marar.

Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu