miercuri, 2 februarie 2011

Paste cu sos si snitele la cuptor

  • 1 pachet paste penne

  • 1 conserva sos pentru paste

  • 1 bucata piept de pui

  • 2 bucati oua

  • 150 grame pesmet

  • 100 grame faina

  • 200 grame cascaval







  • Mod de preparare

    Preparare: pastele se fierb in apa cu sare, separat se fac snitelele , se taie pieptul de pui in fasii si se da prin faina ou si pesmet, se pune la prajit in uleiul incins, se scot pe un servetel, separat se rade cascavalul pe razatoarea mica, dupa ce pastele sau fiert se aseaza intr-o tava care a fost unsa cu ulei.

    Se pune pastele care au fost amestecate cu sosul pentru paste, se pune snitelele unele langa altele si se presara cascaval deasupra din abundenta cat sa acopere pastele si snitelele si se da la cuptor pentru 15-20 de minute, se scot atunci cand cascavalul s-a topit.

    Tipsuri

    • eu am folosit 2 feluri de paste

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu