miercuri, 2 februarie 2011

Drob din piept de pui si ciuperci

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui
  • 5 legaturi de marar
  • 5 legaturi de ceapa verde
  • 5 legaturi de usturoi verde
  • 7 oua
  • un plic de condimentele pentru drob
  • 2 cutii de ciuperci
  • 1 prapur
  • 4 oua fierte tari

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie bucatele si se pune la fiert, cand pieptul de pui a fiert se da prin masina de tocat impreuna cu ciupercile din cutie, mararul tocat, ceapa tocata si usturoiul.

Se da de 2 ori prin masina de tocat, dupa aceea se amesteca cu condimentele pentru drob si se adauga ouale batute se amesteca bine, se aseaza praporul intr-o tava rotunda unsa cu unt se pune un strat se compozitie si se aseaza ouale fierte, deasupra punem compozitia ramasa si asezam bine.

Se inveleste drobul in prapor si se da la cuptor 30-45 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu