miercuri, 2 februarie 2011

Ciorbita de pui cu smantana

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • sare si piper
  • delikat
  • ulei
  • 1 morcov mare
  • telina
  • un ardei gras rosu si unul galben
  • 1 bors la plic mare
  • smantana
  • 2 legaturi de leustean
  • 1 ceapa mare
  • taitei cu ou cam un pumn
  • 3 cartofi medii
  • 4 oua mari

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui cubulete mici si se pune la fiert in apa, cand pieptul de pui sa fiert si ati luat si spuma de deasupra, se pun legumele taiate marunt in oala, se adauga ulei, sare, piper, si se mai lasa sa dea cateva clocote se adauga si cartofi si se mai lasa iarasi pana se fac cartofi, incercati cu scobitoarea.

Se pune delikat, la sfarsit se pun taiate cu ou, leusteanul, borsul, si se ma lasa 4 min pe foc, se stinge focul si se adauga ouale batute se pune capacul si se lasa la racit un pic. Se serveste cu smantana si leustean tocat marunt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu