miercuri, 2 februarie 2011

Chec cu ciocolata, alune si visine

Ingrediente

  • 10 oua
  • esenta de rom
  • esenta de vanilie
  • praf de copt
  • faina
  • zahar
  • coaja de lamaie
  • visine din visinata
  • ciocolata amaruie 400 gr
  • ciocolata fineti
  • alune, fistic, sau nuci
  • cacao
  • colorant alimentar roz









Mod de preparare

Se face un aluat de chec, eu am facut unul cu cacao in care am pus putina compozitie amestecata cu colorant roz, si un chec alb in care am pus tot colorant roz, se pun visinele in chec si se da la cuptor, se face testul cu scobitoarea, dupa ce s-au racit se taie felii si se lipesc intre ele cu ciocolata finetti, se imbraca in ciocolata amaruie si se orneaza cu alune, nuci etc. se baga la frigider pana la servire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu